Lite att fira

Igår hann vi inte ha hemafton eftersom Mattias kom hem ganska sent från jobbet, men en efterrätt efter middagen ville vi allt hinna med. Vi hade ju två saker att fira.

1

Igår hade vi nämligen bott här i lilla blå radhuset i Alingsås i ett halvår. Vi pratade om hur vi trivdes och vad vi gillade bäst här och vi var alla överens om att vi gjorde rätt som flyttade. (Pjuh ;-)) Vi firade också födelsedag för gammelmormor i himlen och pratade om vad vi tror att hon gör nu och Mattias läste i Alma 40:11-12.

”Och beträffande själens tillstånd mellan döden och uppståndelsen: Se, det har tillkännagivits för mig av en ängel att alla människors andar, så snart de skiljs från den dödliga kroppen, ja, alla människornas andar, vare sig de är goda eller onda, tas hem till den Gud som gav dem liv. Och då skall det ske att deras andar som är rättfärdiga tas emot i ett lyckotillstånd som kallas paradis, ett vilotillstånd, ett fridstillstånd, där de skall vila sig från alla sina besvärligheter och från all möda och sorg.”

Det var en fin stund.

/S

4 reaktioner till “Lite att fira”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *