Dags att fira Håkan

Den 12 februari fyllde Håkan år och vi åkte som traditionen bjuder hem till honom för att fira och äta baguette och tårta. =) Mattias jobbade kväll och skulle dessutom ligga över på jobbet, men jag ville inte missa det så jag bestämde mig för att åka själv med barnen. Och eftersom vi ändå skulle in till Göteborg tänkte jag att vi kunde passa på att åka till Ikea. Jag behövde några saker därifrån och de stora barnen hade längtat efter Småland. Så vi körde till Kållered och jag lämnade in C och J på Småland. Vi hade lite tight om tid, men hade sån enorm tur att barnen fick plats direkt på Småland, de fick de två sista platserna. Jag och Elias tog ett varv i varuhuset och fick tag på nästan allt innan det var dags att hämta de stora igen. När jag skulle springa dit hittade jag inte tillbaka, gick åt helt fel håll visade det sig. Jag vet ju att jag har NOLL lokalsinne, men kom igen, det är ju så man nästan blir rädd för sig själv.. När jag var 2-3 minuter sen så ringde de efter mig på min mobil. Det var lite pinsamt, men men. När jag hämtat upp dem gick vi alla och tog det sista jag skulle ha och sen fick barnen korv med bröd med sig till bilen. Det gick rätt bra att köra, körde fel en gång. Men jag är ändå nöjd. I Göteborg i rusningstid utan ordentlig gps. Och när vi kom dit knep vi sista gästparkeringen utanför huset. Det var den andra stora välsignelsen den dagen! Så skönt att slippa åka och leta annan parkering och få gå långt med barnen och kanske behöva fickparkera. Tyvärr fanns det ju ingen parkering över till mamma, pappa och Ellen som kom alldeles efter mig, men pappa klarar såklart sånt bättre än mig så jag hade inget dåligt samvete. 😉

Hade ingen kamera med mig (what?!), och min mobil var full såklart, så jag tog lite bilder med Ellens mobil.

1

2

3

4

5

6

7

Efteråt packade jag in ungarna i bilen igen, letade oss ur stan, körde hem till Alingsås och väl hemma bums i säng. Kände mig ganska nöjd med vad jag klarat av faktiskt! =)

/S

En kommentar till “Dags att fira Håkan”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *