Musikal och våfflor

Claras klass och parellellklasser hade en musikal den här terminen med – Trollskogen. Clara hade fått en roll i ensemblen och hjälpte till med ljudeffekterna och spelade maracas och tamburin.

1

2

7

Den här gången hade Mattias lyckats byta skift, vilket var enormt skönt. Då fick han ju också se och jag slapp vara där själv med båda pojkarna och ensam försöka hålla dem i skinnet bland allt folk. Som förra gången…

Efter musikalen. Clara med bästa vännen Marta.

6

Eftersom det var våffeldagen var det såklart våfflor som stod på schemat när vi kom hem. Så det blev väl inte världens nyttigaste middag… Och eftersom vi i stort sett alltid smyger i nyttigheter i våfflor och dylikt, skippade jag det nu när det faktiskt var våffeldagen. Förutom att de var gjorda på dinkelsikt och inte vetemjöl såklart. =) Gott var det i alla fall!

3

4

Clara har ett smart sätt att dela våfflor. =)

5

/S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *