Musikal om kroppen

Clara hade, tillsammans med skolans övriga F-1:or, sin fjärde musikal (en per termin) på skolan den 19 maj. Denna handlade om kroppen och var lika rolig att se på som alla andra varit.

”Kroppen finns ju där hela tiden… Jag är här och jag bor ju i den…”

1

2

”Fötternas boogie woogie-dans…”

3

5

6

Det var bara jag och Jonathan som gick på musikalen, eftersom Mattias inte mådde bra så han stannade hemma med de två små. Det var synd att Mattias missade den, men väldigt skönt för mig att få gå med bara Jonis. Det är mycket folk och inte världens lättaste att ha med Elias. (Jag vet, har tvingats gå på tidigare musikal ensam med Jonathan och Elias.) Tyvärr skedde ett litet missöde för jag hade med ett par karameller och Jonathan fick en som han satte i halsen. Den åkte ner, men det gjorde ont på honom. Så inga mer karameller på ett bra tag nu. Men han fick lite behållning av det hela i alla fall för han fick ju äntligen höra sången han väntat på och som han hört Clara sjunga på hemma. ”Tolv timmar tar det för maten att bli bajs. Vattnet som blir över blir kiiiiiiiiiiiiiiss…” Extremt rolig sång, tydligen. =)

7

Bra jobbat, skelettjejen!

8

9

/S

En kommentar till “Musikal om kroppen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *