Bröllop i Dannike och kalas i Dalstorp

Den 4 juni var vi bjudna på Lisa Sjölins (och Victors) bröllop vid hembygdsgården i Dannike. Det var fint och trevligt och en väldig tur med vädret! Extra roligt var att träffa lite folk som jag inte sett på väldigt (vissa väääldigt) länge.

Någon, förmodligen Lisa (alltså Hamberg), tvingade oss att ta en familjebild. Om ingen blundar så är någon sur osv… Detta blev den bästa trots min förvånade min. =) Lovisa var den enda som skötte sig exemplariskt under fotograferingen om man säger så. =)

1

Att få bild på alla kusiner samlade var inte heller lätt.

2

Den här familjen skötte sig lite bättre på fotograferingen. 😉

3

4

Brudparet gjorde storstilad entré med häst och vagn.

5

Det bjöds på lunch och kakbuffé som åts i det gröna.

9

Clara, Clara, Clara, den fina och den rara.

8

Det vackra brudparet. Jag gillar vinkeln på det här kortet, det ser verkligen ut som att brudbuketten är helt gigantisk. =)

7

Det var en rolig händelse och vi är glada att vi fick komma!

Efter bröllopet åkte vi vidare till Dalstorp. När vi ändå var såpass nära passade vi på att åka till mamma och fira fyllda 65-årsdagen. Av oss fick hon en krusbärsbuske och två rabarberplantor. =)

10

11

12

/S

En kommentar till “Bröllop i Dannike och kalas i Dalstorp”

  1. Sååå härlig och underbar dag det var! Allt var liksom bara så himla bra! Tycker visst att er familjebild blev bra. Jag kan kolla hemma och se om jag har någon bättre, men det är ytterst tveksamt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *