Premiär på Playan

Den 3 juni hade Clara friluftsdag på Mjörnvallen (friidrottsarena). Eftersom den ligger vägg i vägg (bokstavligen) med Playa Mjörn och vädret var kanon bestämde vi oss att stanna och bada efter att vi hämtat Clara. (Vi var inte de enda med den idén. Tur att stranden är lååång.) Mattias kunde bara stanna en liten stund för han skulle jobba, men jag och barnen hängde kvar länge. Senare kom Lilianne och barnen också. Middag blev pizza på stranden.

1

2

8

3

4

Vilken dag!

/S

En kommentar till “Premiär på Playan”

  1. Strandhäng alltså… Känns som evigheter sedan. Att jag badade i slutet av september och tyckte att det var riktigt behagligt är en annan femma! Men där i början av juni var det ju varmt i luften, men Mjörn kan inte har hunnit bli särskilt varm?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *