Claras skolavslutning

Den 9 juni ringde klockan ut för sista gången det här läsåret och Clara fick sommarlov. Nu har hon gått ut ettan! På kvällen gick vi allihop till hennes avslutning. Farmor var också med.

Fina gänget!

1

Stora tjejen – tänk, gått ut första klass! =)

2

3

Elias kör lite träning när vi kommit fram till skolan?

4

Jag och Clara (och Lovisa) gick lite i förväg för hon skulle vara inne själv med klassen i klassrummet en halvtimme först och sen komma ut för själva avslutningen. Inne i klassrummet fick de varsitt laminerat papper med bild på sig själv och text om vad klasskompisarna tycker om dem. På Claras stod det: ”Bra på att skriva berättelser. Bra vän. Rolig. Bra på matte. Fantasifull. Söt. Snäll. Bra på att rita. Flitig. Bra på att leka häst.” =)

5

6

7

De sjöng olika sånger, tal av rektor, utmärkelser osv. Clara fick gå fram och få en gerbera eftersom hon varit med i elevrådet. Sen så var det såklart ”Den blomstertid nu kommer” som satt som en smäck i år med.

Jonathan tyckte det var lite jobbigt och tråkigt att stå upp hela tiden så han lånade kameran och roade sig lite med den…

1112

(Om ni noterar såret på hans läpp har Elias och ett bebisleksakståg förklaringen på det…)

Efteråt gick vi hem och åt mango och jordgubbar med glass för att fira sommarlovet.

13

/S

En kommentar till “Claras skolavslutning”

  1. En perfekt skolavslutning! Och jag måste säga att det är fantastiskt roligt att läsa om sommaren och se bilder som dessa när kylen smyger sig på 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *