Jonathans avslutning

Förmiddagen efter, alltså den 10 juni, var det dags för Jonathans avslutning. Det här läsåret har han gått i en grupp på Annagården som varit en mix av 5-åringar och 6-åringar. Alltså f-klassare och sådana som går sista året på dagis. De har varit sex barn och en underbar fröken. Waldorfpedagogiken har genomsyrat allt och det har varit mycket sånger, ramsor och berättelser. De har rimmat, målat och pysslat. Jonathan har trivts jättebra och han har utvecklats något enormt under det här året.

1

Vi märkte att vi var lite för lättklädda på avslutningen. Vinden var rätt kall.

2

4

Jonathans klass hade som uppgift att blåsa såpbubblor på eleverna som slutade nian. =)

3

5

Jonathan med kära fröken Rossana.

6

Efteråt bjöds på lite mat och fika.

7

8

Hemma igen. Sover gott på farmor. Lilla gosegrisen. =)

9

Lite senare tog vi en tur till Lejonberget och sen in till stan och glasscaféet. Vi bestämde ju förra året att glasscaféet skulle bli en skolavslutningstradition, men eftersom det var så knökat där direkt efter skolavslutningen på Claras skola (som ju Jonathan också kommer gå på sen) bestämde vi att det skulle bli i samband med skolavslutningen, inte nödvändigtvis direkt efter. =)

10

12

Sådär ja, sommarlovet definitivt startat!

/S

2 reaktioner till “Jonathans avslutning”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *