Träff med Jonathans klass

Klassföräldrarna i Jonathans klass bjöd in till klassträff för alla familjer den 7 juni. Det var en bit utanför stan i Dammsjöås/Maryd, vid en liten gård som både varit backstuga på 1700-talet och soldattorp på 1800-talet. Spännande med historia tycker jag.

Alla hade med sig matsäck (vi grillade korv) och så gick vi tipspromenad (Clara fick ett litet spel i pris) och tackade av lärarna. Jonathans klassföreståndare heter Monica, hon har jobbat som lärare i 33 år (vet vi nu eftersom det var utslagsfrågan på tipspromenaden) och hon är fantastisk. Snäll, men tydlig och har ordning i klassen. Och hon är väldigt glad i Jonathan vilket jag tror han känner. 🙂

Det var uppehåll, sånär som på några droppar en kortis, så det får väl räknas som tur med vädret också. 😉

1

2

3

4

Lilla tjejen, första gången i jeans och gummistövlar. 🙂

5

6

7

8

/S

3 reaktioner till “Träff med Jonathans klass”

    1. Nej, jag vet faktiskt inte riktigt var den kommer ifrån.. Elias hade den också. Tror den kom beg från någon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *