Färdigskolad

Så kom dagen för min ”utcheckning,” helt utan förvarning =) Vi hade jullunch i tornet igår, och efter det kom chefen med en liten julklapp vardera. Efter det sade hon ”Men Mattias, det var väl inte det här du ville ha egentligen? Det är väl något annat du vill ha allra mest?” Och så fiskade hon upp ett kuvert innehållande mitt alldeles egna flygledarcertifikat. Igår hade jag alltså för första gången ensam ansvaret när jag sade mina ”klart starta” och ”klart landa” =)

Efter snart 7 månader på Trollhättans flygplats föregånget av 1½ år i Skåne på flygledarskolan och dessförinnan 3 års lång väntan på att få komma in på flygledarskolan är jag äntligen i mål. Ingalunda fullärd, men med licens att ”övningsköra på egen hand” precis som mannen på förarprovet sade till mig när jag fick mitt körkort. Jag ska inte krocka några plan i alla fall =)

Jag är lycklig! =)

/M

10 reaktioner till “Färdigskolad”

  1. MÅNGA MÅNGA HJÄRTLIGA GRATTIS FRÅN OSS ALLA TILL ÄLSKADE DIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Jag är så glad för din skull Matte! 😀
    STORT GRATTIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jag är riktigt stolt att känna dig! haha ;D

  3. Congratulations Mattias!! That’s so awesome. How wonderful that all of your hard work has paid off.

    Stina- yes I remember telling that girl to get dressed. OOPS! You definitely made me laugh when I read that. Hope you guys have a great Christmas. I miss all of your guys’ fun traditions and Lucia.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *