”Överaskning”

Göteborgshumor: Flygindustrin blev över-askad!

Skämt åsido, där satt man i tornet och försökte hitta på något vettigt att göra bäst man kunde. Visst, det var ett väldigt jobb i början innan alla fick klart för sig vad som gällde, men när man väl konstaterat att ”nej, de kommer inte iväg till Bromma denna turen heller” så satt man ju där…

Så här är resultatet av min dötid…

En man vid namn Rodney Meldrum har gjort omfattande forskning på var i Amerika Mormons boks folk levde. Han utgår från DNA-studier som gjorts på indianfolken, och radar sedan upp en mängd bevis för att det inte alls var i Centralamerika, som de flesta antar. Maya- och Inkafolken visar sig inte ha något med boken att göra, om man skall tro honom. Läs och bedöm själv.

VarHändeMormonsBok.pdf (4MB)

/M

En kommentar till “”Överaskning””

  1. INTRESSANT!!!!!!! Att Mormons bok och DNA-analyser kan stämma så! Jag är tacksam för mina kunskaper om Kyrkan och att jag får vara medlem i den!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *