Tack Semper…?

Några av er kommer kanske ihåg att vi samlade Nestlékoder från barnmatsburkar, gröt och välling och fick sedan utdelning i form av en ergorapido från Electrolux. (inlägget) Vi valde inte Nestlé exklusivt utan har handlat precis lika mycket från Semper. Någon gång i slutet av förra året såg jag att Semper skulle upphöra med sin ”Samla & Få”-kampanj och att om man ville få något för sina surt förvärvade koder skulle man skicka in dem innan årskiftet. (Jag hade inte skickat in dem tidigare för jag hade hoppats på att de skulle byta premier..) Men det var inte bara att skicka in koderna i ett kuvert från mataffären som med Nestlé utan man var tvungen att gå med i Semperklubben och sedan skulle man få ett hemskickat. Jag skickade efter ett i början av december så jag skulle hinna skicka in koderna. Men det kom aldrig. Mitt i all julstress så tänkte jag väl ”jaha, det var ju synd”, men sen blev jag arg och nån gång i januari mailade jag och frågade varför kuvertet inte kommit. De bad om ursäkt och frågade hur många poäng det handlade om. När jag sa 400 (Semper är mycket snålare med poängen än Nestlé – 1 poäng per burk istället för 2 och 1 poäng per välling istället för 4 t.ex.) så sa de att jag kunde få två set med Filippa K-muggar. Jaha, kändes kanske inte sådär jätteanvändbart, men det var ju bättre än ingenting efter allt krångel. Sen fick jag dessutom betala 40 kronor i frakt och ergorapidon kom gratis.

Så samlandet och krånglandet betalade sig med fyra muggar.. Nåja, de är ju rätt snygga. Och förmodligen ganska dyra.

Jag förstår att det kanske låter som jag hissar Nestlé och dissar Semper, men så är det inte alls. Kanske när det gäller ”Samla & Få”-kampanjerna, men inte när det gäller produkterna. Och det är ju självklart det viktigaste.

(Det tog inte ända tills nu innan vi fick dem såklart, har bara inte hunnit blogga om det.)

/S

2 reaktioner till “Tack Semper…?”

  1. Du borde vara väldigt glad över dom muggarna! 🙂
    …Vet du hur dyra dom kläderna är från FK? Inga h&m priser precis. 😉
    Dom muggarna är väldigt fina förresten. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *