Världens fynd!

Jag har fyndat igen! Och jag är så vansinnigt nöjd att jag bara måste blogga om det.

Under den kalla våren märkte jag att Clara behövde bättre kläder att leka i ute. Det var för varmt för fodrade överdragsbyxor, men för kallt utan två lager. Det behövde vara något som var lätt att ta på och av, bekvämt, lätt att röra sig i och klättra i, inte sinka henne i rutschkanan, vara i en färg som tål att bli sandig och smutsig utan att det ser förfärligt ut direkt, slitstarkt, klara en massa tvättar, lätt att dra över kläderna men gärna funka även utan något under… En massa krav!

Jag gick in på Tradera… Et Voilà!

En fleecedress i storlek 86/92. Sitter perfekt och används flitigt! Det är jättelätt att anpassa tjockleken utefter vädret. Är det riktigt kallt kan hon ha tjock tröja och tjocka byxor under, men är det varmare kan hon t.ex. bara ha t-shirt och strumpbyxor. Och oavsett så har hon en lekdress som tål det hon vill – klättra, springa, gunga, gräva… Och regnar det är det bara att dra regnjackan över.

Naturligtvis hoppas vi på en sommar som inte kräver fleecekläder, men erfarenhetsmässigt så kan man ju säga att risken finns att det kan bli så. I vilket fall så tror jag det kan bli bra under mindre varma dagar och på kvällar, i alla fall överdelen. Det har varit super nu under de senaste veckorna.

Och ändå har nu inte hört det bästa än. Eller bästa och bästa… Men vad tror ni vi betalade för den?

3 kr!! Löjligt eller hur?! Även om frakten blev 12 gånger mer så blev det ändå bara 39 kr! 39 kr! Vi ha fått valuta för pengarna för länge sen.

/S

3 reaktioner till “Världens fynd!”

  1. Vilket fynd! Den ser dessuton jätteskön ut!

    Sedan måste jag säga: Vilket jättefint kort på henne bland vitsipporna – hon ser så stor ut lilla damen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *