Miljöskadad

Idag var jag ute med barnen på eftermiddagen. Vi var runt i de flesta parker här i området, med ett kortare stopp i varje park. Vi var på jakt efter lekkamrat åt Clara (det gick sådär… tur att hon hade mig =) ).

Men, vid ett tillfälle kom ett flygplan av samma typ som Bromma-linjen över oss, på ganska låg höjd. Flygledarkuggen började genast spinna där inne… det var låg höjd ända här ute, vanligtvis svänger de upp mot Stockholm innan de kommer fram till vårt hus när de startar norrut… Så jag tog upp min mobil och skrev ett SMS till Helene som jag visste jobbade kvällen. Jag skrev:

”360 3.0?”

Gissade alltså på att han fått kurs 360 grader och 3000 fot.

Efter en stund fick jag tillbaka ”Ha ha, inte alls miljöskadad eller så – 360 grader 2000 fot faktiskt.”

Så jo, miljöskadad antar jag =)

Den nedre ringen visar flygplatsen, den övre vart vi var.

/M

6 reaktioner till “Miljöskadad”

  1. BTW: ny layout på sidan ser jag. Roligt när det händer sånt också. Dock såg jag det inte förrän idag – hur länge har ni haft det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *