Jul och nyår

Tänkte berätta lite kort om vad vi hade för oss under jul och nyår. Vi har varit uppe i Borås hos min familj och hade tänkt åka hem någon gång i mellandagarna för att vara på den säkra sidan och inte riskera att vattnet gick eller liknande mitt på E6:an… Men vi stannade faktiskt ända till den 2:e.

Vi hade en trevlig julafton med mat, en massa julgodis, Kalle, klappar och allt det där. Här sitter vi allihopa och äter.

Julbord

Juldagen blev inte riktigt lika rolig eftersom Candy visade tydligt att hon inte mådde bra. Hon var bl.a. väldigt hängig och spänd i buken. Sent på kvällen åkte vi snabbt in till Blå Stjärnan i Göteborg eftersom vi kom på att hon kanske hade livmoderinflammation. Hon undersöktes och röntgades, men röntgen visade ingenting som var fel. Vi åkte hem igen och när hon inte var bättre dagen efter åkte vi till Blå Stjärnan i Borås. Hon fick stanna kvar där två dygn och de undersökte henne noggrant med ultraljud, blodprov och urinprov. Hon fick gå på en antibiotikakur, men de fick ingen klarhet i vad som var fel på henne. Och vi har inte fått svar än, men märkt att hon blev mycket piggare och gladare när hon fick värktabletter. Så uppenbarligen hade hon väldigt ont någonstans, stackarn. Hon verkar bättre nu, men vi får se om vi lyckas få klarhet i vad som är fel.

Här är en söt bild på Candy och Soya.

Soya och Candy

Apropå söta bilder. Vi fick många sådana på Jess-Mies och Qims valpar. Vilka fartdårar! De rusar fram över golven och låter som två elefanter. Valparna hade många olika namn under veckan. Här kommer en mysig bild på Qimson/Pappe/Pluto i Ellens famn.

 Ellen och valp

Men vi har haft mycket roligt också, även om vi varit oroliga för Candy. T.ex. så blev jag överraskad med en babyafton! Det var jätteroligt och ett 20-tal kom! Alla var så snälla och vi fick så många fina presenter. Tänk att jag fått två babyaftnar, en lite mindre här i Malmö också. Folk har verkligen varit generösa mot oss. Stort tack!!

Här kommer en bild när Rebecca och Sara hjälps åt att knyta alla presentsnören i mitt hår, och sedan en bild av resultatet.

 Babyafton1     

Babyafton2

En annan sak som var jättekul för mig var att jag fick chans att träffa några kompisar från min högstadie-/gymnasietid. Lisa ordnade nämligen en eftermiddag med varma mackor och sällskapsspel hemma hos sig.

Här är en bild på Rebecca, Therés, Alfrida, Johanna, Lisa och Helena.

Hos Lisa

Nyår firade vi genom att titta på fyrverkerier, se en film och äta onyttigt. =) 

Das war alles för den här gången! /S

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *