Lugnet före stormen

Två dagar över tiden… Inte så överraskande egentligen. Jag har hela tiden varit beredd på att gå över tiden, så jag såg nog inte risken för att barnet skulle komma i december som så stor ändå. Men jag får erkänna att för varje dag som går utan att jag känner någonting, så undrar jag om det någonsin kommer komma igång av sig själv… Lite drastiskt att tänka så kanske, det har ju trots allt inte gått över så mycket än. Trots att vi båda har stor respekt för förlossningen, så hoppas vi båda att den ska komma igång nu snart. För mig känns det verkligen som lugnet före stormen att vanka av och an här hemma.

Mattias kom på igår att han/hon kanske inte kommit än för att vi inte köpt någon skötbädd än och han/hon kanske är rädd att vi ska lägga honom/henne på den hårda tvättmaskinen… 😛 Min kommentar var att nog förstår han/hon att vi inte skulle göra det och vi har ju i alla fall ett skötunderlägg. Mattias var inte övertygad. Så sagt och gjort, vi ska åka ut i eftermiddag och se om vi hittar en skötbädd som passar bra. 🙂 Så ska väl alla hinder vara borta sen, haha. 🙂

Spänningen är verkligen stor nu. Vem är det som kommer? C eller N?

Babysockar

/S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *